Няколко години след големия успех на отново приковава погледите на феновете

...
Няколко години след големия успех на отново приковава погледите на феновете
Коментари Харесай

18% сиво: С какво филмът ще бъде различен от книгата?

Няколко години след големия триумф на още веднъж приковава погледите на почитателите на положителното кино – към този момент излезе първият тийзър на , екранизацията по романа на. В основните функции са актьорът и артист Руши Видинлиев ( и " Цветът на хамелеона " ) и  Доля Гавански ( " Пътуването " ).

А историята във кино лентата се завърта около Захари и Стела, които вземат решение да последват фантазиите си и да сменят родната Варна за огромния и предизвикателен Лондон. Оцеляването в новата страна се оказва мъчно, изключително откакто обичаната жена си отива вечно, а Захари се впуска в лудо пътешествие от Лондон до Берлин, посредством което един актуален човек се надява да откри – в случай че не себе си – най-малко мястото си под слънцето. 



Според режисьора  това е " филм за обич, фантазии, загуба, оцеляване и очаквания, и отново за обич ". И още: " Откъде сме и какво не ни стига тук? Какво ни кара да се преместваме на друго място и какво търсим? История за всеки човек. Как градим връзките си сред мъж и жена при нови условия и в изменен свят. Тези тематики освен мощно допират над два милиона български фамилии, които имат близки и родственици отвън страната ни, само че по принцип и чувствителността на актуалния човек, който се търси в свят на неустановеност. Едновременно с това филмът е настоящ взор върху спорна Европа. "

Сценарият заживява собствен личен живот и действието не се развива в Америка (както е в книгата на Карабашлиев), а в по-познатата и близка Европа. Филмът е заснет от Ненад Бороевич, като сцените са от доста места из остарелия континент, тъй като той на първо място е едно многопластово странствуване сред поредица от невероятни хора и открития за героя на Видинлиев. Премиерата е на 24 януари 2020 година Вижте повече от тийзъра тук:



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР